Ο λαός στέλνει το μήνυμα σε κυβέρνηση και βουλευτές: ΜΗΝ τολμήσετε να πουλήσετε την Μακεδονία μας… Τα pay roll των Σόρος,Κλίντον,Μέρκελ κ.α. που έχουν «φυτευτεί» στην Ελληνική βουλή «ο αποδέκτης» των συλλαλητηρίων σε όλη την Ελλάδα

0
236

Σε 24 πόλεις ανά την Ελλάδα δίνουν σήμερα «ραντεβού» στις 19.30 εκατοντάδες χιλιαδες πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την έντονη οργή τους εναντίον την συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τις απαράδεκτες και ανθελληνικές εξελίξεις στις ακατανόητες διαπραγματεύσεις που ξεκίνησε ανευ λόγου και αιτίας επί της ονομασίας της περιοχής των Σκοπίων.

Έτοιμοι δηλώνουν και οι διοργανωτές της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» εν όψει των μεγάλων συγκεντρώσεων. Οι διοργανωτές έχουν ταχθεί κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε ονομασία της σκοπιανης περιοχής. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των διοργανωτών, οι διαδηλώσεις αυτές στηρίζονται από τοπικούς δημάρχους, συλλόγους και μητροπολίτες.

Ειδικότερα, συλλαλητήρια διοργανώνονται σε κεντρικά σημεία στις εξής περιοχές: Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Πέλλα, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Σιάτιστα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Θήβα, Χαλκίδα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω.

Στο μεταξύ, δεκάδες λεωφορεία έχουν ήδη ναυλωθεί από πόλεις και χωριά της Μακεδονίας προκειμένου να μεταφέρουν τον κόσμο στα σημεία των συγκεντρώσεων.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών θα μετακινηθεί με Ι.Χ.

Το συντονιστικό των χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι ο κύριος όγκος των μελών του θα βρεθεί στην παλιά Πέλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως στις διαδηλώσεις δεν υπάρχει χώρος για δήθεν «ακραία στοιχεία και συμπεριφορές» καθώς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στοχοποιούν και αμαυρώνουν οτιδήποτε δεν ελέγχουν ή δεν συμφωνεί μαζί τους.

Εκπρόσωπος των διοργανωτών, ο Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της επιτροπής, επεσήμανε πως τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι ήδη εξαιρετικά θετικά, εκτιμώντας ότι «οι πλατείες θα κατακλυστούν από πολίτες». Επίσης, μίλησε για τον τρίτο ξεσηκωμό των Μακεδόνων αλλά και όλων των Ελλήνων και σημείωσε ότι «ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στον δρόμο».

Σημειώνεται πως ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Υπουργείο εξωτερικών της σκοπιανής περιοχής, με την οποία καλεί τους πολίτες της που ταξιδεύουν στη χώρα μας να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τα συλλαλητήρια.

Τα συλλαλητήρια έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον όπως είναι αναμενόμενο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here