Ζήτω οι Βρετανοί και Ιταλοί Πατριώτες!

0
444

Οταν αρχικά η Βρετανία και τώρα η Ιταλία αποχωρούν άρον-άρον απο την λεγόμενη «ευρωζώνη» αλλά και την ΕΕ, τότε κάτι «πολύ σάπιο» υπάρχει στο «βασίλειο του Δ΄Ράϊχ». Οποιος βέβαια γνωρίζει στοιχειωδώς ιστορία και διεθνείς σχέσεις του σήμερα,δεν εχει ιδιαίτερες απορίες.Θα έλεγα σχεδόν καμμία,για όσα συμβαίνουν…γιατί όλα μοιάζουν να είναι «ξεκάθαρα».

Για παράδειγμα όταν ο ελληνικός λαός με ενα υπερήφανο 62% απαίτησε με δημοψήφισμα την ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε ξεγελαστεί απο τα μεγαλύτερα λαμόγια,τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της ιστορίας της,τους πιο γελοίους και γλοιώδεις «εφιάλτες νενέκους» που τον ειχαν προκαταβολικά πουλήσει για μια…καρέκλα εξουσίας.Οτι μια «τσογλανοπαρέα» δεν έκανε απλώς την λεγόμενη «κωλοτούμπα» αλλά είχε πουλήσει πολύ καιρό πριν και κρυφά σε ανομολόγητες μυστικές δοσοληψίες στυγνά,ωμά,κυνικά και γκανγκστερικά τον Ελληνικό λαό για την «αρπαχτή τους».

Αρχικά οι περήφανοι Βρετανοί(Αγγλοι,Σκωτσέζοι,Ουαλοί και Ιρλανδοί) είπαν στους Γερμανούς οτι «δεν σαν νικήσαμε σε δύο παγκόσμιους πολέμους για να μας κάνετε κουμάντο σήμερα με το γελοίο σας…μάρκο-ευρώ». Και οχι μονο ΔΕΝ μπήκαν ποτέ στον ζουρλομανδύα του Δ΄Ράϊχ που είχε επικεφαλής τους Μέρκελ-Σόϊμπλε,αλλά αποχώρησαν εντελώς απο την ΕΕ για να μην…κολλήσουν «ψωρίαση» – όταν είδαν «που το πάνε». Ουτε καν σε…φωτογραφία μαζί τους δεν ήθελαν πλέον να υπάρχουν. Προφανώς ηλίθιοι δεν είναι. Γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ γιατί το έκαναν.

Τώρα και η Ιταλία που είναι μια μεγάλη σύγχρονη χώρα, με σπουδαία ιστορία και πολύ σοβαρούς ανθρώπους. Το Βερολίνο θέλει να τους επιβάλει την δική της κυβέρνηση – σε κάθε περίπτωση τον υπουργό Οικονομικών που θα κρατήσει την χώρα στον ζουρλομανδύα του γερμανικού ευρώ. Οπως είπαν όμως οι Ιταλοι εαν είναι να διορίζουν οι «οικοι αξιολόγησης» και το Βερολίνο τις κυβερνήσεις μας,γιατί κάνουμε τις εκλογές; Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Το πιθανότερο βέβαια είναι να δικαστεί για «εσχάτη προδοσία» η μαριονέτα του Βερολίνου,ο Ιταλός πρόεδρος που υπακούει στις εντολές των ξένων, παρά να έχουμε κάτι άλλο. Γιατί όσο και να καθυστερήσει την έξοδο της Ιταλίας απο την επιρροή του Δ΄Ράϊχ και την ΕΕ,το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Alea jacta est. Ο κύβος ερρίφθη…

Η Γαλλία των «πουρκουάδων» – οταν δηλαδή η μισή Γαλλία συνεργαζόταν με τους Ναζί λέγοντας οτι δεν χρειαζόταν πόλεμος για να…παραδοθούν στο Βερολίνο –  συνεχίζουν εκείνη την κατάπτυστη «παράδοση» – με Σαρκοζί,Ολάντ,Μακρόν…υπαλληλάκια των διεθνών «οίκων αξιολόγησης» και του Βερολίνου. Ευτυχώς υπάρχουν λαοί όπως ο Βρετανικός και ο Ιταλικός και η Ευρώπη μπορεί να ελπίζει ξανά…οτι το Δ΄Ράϊχ θα νικηθεί και αυτή τη φορά,στο τέλος(αφού βέβαια έχει ήδη διαλύσει και διαλύει μεθοδικά τον ελληνικό λαό προχωρώντας σε ένα απίστευτο όργιο πλιάτσικου μαζί με τα εγχώρια γιουσουφάκια τους – οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι καταδότες – που τρέχουν τα σάλια τους για μια καρέκλα εξουσίας, παραπέμποντας στους χειρότερους μαφιόζους γκάνγκστερ).

Ας ελπίσουμε Βρετανία και Ιταλία να δώσουν την χαριστική βολή στο νέο ναζιστικό τέρας που άπλωσε σαν πανούκλα επάνω απο την Ευρώπη  – μαζί με τους πολιτικούς απατεώνες που στηρίζει στις χώρες-μαριονέτες της, όπως η σημερινή Ελλάδα. Γι αυτό και σφάχτηκε «στο γόνατο» ο ελληνικός λαός ειδικά και κύρια οι μικρομεσαίοι. Και με το σημερινό «κυβερνητικό εξάμβλωμα» ακόμη πιο σαδιστικά και άγρια…

Ζήτω οι Βρετανοί. Ζήτω οι Ιταλοί πατριώτες.

Αγης Οικονομόπουλος

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here