Σταματήστε την τρομοκρατία των συνταξιούχων Η αθλιότητα αυτή πρέπει να κοπεί «μαχαίρι»

0
670

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι το δολοφονικό χέρι του Δ΄Ράϊχ.

Τρομοκρατούν απο το πρωί μέχρι το βράδυ τους συνταξιούχους οτι θα τους κόψουν τις συντάξεις,οτι θα τους πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων,οτι θα τους πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν…και πάει λέγοντας.Ο,τι πιο βρώμικο σκεφτούν,το λένε… Μια ελεεινή,μαύρη προπαγάνδα και «δημοσιογραφία» παραγωγής άθλιων και κακών ειδήσεων που κάνει την ζωή των πολιτών,κυρίως και αποκλειστικά των μικρών και μεσαίων, ακόμη πιο στενόχωρη και μαύρη.

ΕΣΗΕΑ ακούς; Τραβήξτε διαγραφές στους μαύρους παραγωγούς της απύθμενης καφρίλας των…κακών ειδήσεων. Μαζί βέβαια με τα…κυβερνητικά γιουσουφάκια του Δ΄Ράϊχ. Που σαν να χορεύουν…τανγκό με τα ορκ,«ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει». Ρε κοπρόσκυλα,κάνετε καθημερινά κατάμαυρη τη ζωή εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Σαδιστικά βαμπίρ. Ακόμη και να θέλετε να εκτελέσετε κάποιον,καλλύτερα κάντε το «μια και έξω». Γιατι υποβάλλατε σε αυτό το μαρτύριο τρομοκρατίας τους πολίτες; Την μάνα σας,τον πατέρα σας,τον θείο σας,τον παπού σας,την γιαγιά σας,τον γείτονα…

Κάθε μέρα τα πολυβόλα των μαύρων ειδήσεων σκοτώνουν,δολοφονούν μελετημένα και εν ψυχρώ την ψυχολογία του κοσμάκη. Των μανάδων μας,των γιαγιάδων μας,των παπούδων μας. Τους δολοφονούν ασύστολα σε καθημερινή βάση. Τα ερπετά…Πολιτικά και «δημοσιογραφικά».

Οι περισσότερες οικογένειες πλέον ζούνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «με μια σύνταξη». Το γνωρίζουν καλά αυτό, τα άθλια κοράκια. Γι αυτό και σαν λυσασμένα σκυλιά έχουν επιπέσει επάνω τους. Κάθε μέρα να τους λένε οτι θα χάσουν μια,δυο,τρεις…συντάξεις. Οτι σε λίγο θα χάσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και οτι δεν θα μπορούν στοιχειωδώς ούτε καν να επιβιώσουν. Κάθε μέρα ασύστολη τρομοκρατία…Ολοι «τζογάρουν» επάνω στην καθημερινή τρομοκράτηση τους. Και στις οικογένειες τους,φυσικά. Μια ατελείωτη ψυχολογική-συναισθηματική μαυρίλα για όσα…έρχονται. Τους λένε «ό,τι και να κάνετε θα σας φάμε ζωντανούς. Δεν γλυτώνετε…αυτή τη φορά».

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ και ΝΤΡΟΠΗ…τα γιουσουφάκια του Δ΄Ράϊχ επι το έργον – πολιτικά και δημοσιογραφικά. Χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, σεβασμού και ανθρωπειάς μέσα απο τα σαγόνια των εγχώριων λυσασμένων ορκ του Δ΄Ράϊχ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here