Ως Ελλάδα ή ως υποσαχάρια μπανανία;

0
269

Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος στην σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία,εαν ποντάρουν στους εξαγορασμένους απο το σύστημα Σόρος και Κλίντον,για να «περάσουν» τον διαμελισμό της Ελλάδας απο το μαυσωλείο των σαλεμένων και ερμαφρόδιτων ορκ.

Κάνουν πολλαπλό λάθος εάν πιστεύουν οτι οι πολιτικές τους πχ οι ομοφυλόφιλες συνευρέσεις να ονομάζονται «οικογένειες» με παιδιά οτι μπορούν έστω και ως…ψείγμα να «περάσουν» στην ελληνική κοινωνία. Μπορεί με εντολές των παιδεραστών και κτηνοβατών του Δ΄Ράϊχ να ψηφίζουν ό,τι θέλουν,αλλά απλά αντανακλούν το δικό τους κατασκότεινο και θλιβερό νοσηρό «κόσμο».

Μπορεί οι φορείς που θα τους έβαζαν «θεσμικό φρένο» να μοιάζουν με εκφυλισμένα τυμπανιαία πτώματα και «λαδωμένα μέχρι το μεδούλι»(πχ εκκλησία) αλλά αυτά όλα μάλλον είναι ενα πρόσκαιρο φαινόμενο «σαν την σκόνη στον άνεμο». Φαντάσματα,που θα εξαφανιστούν μαζί τους…σαν ένα κακό όνειρο.

Πλανώνται πλάνη οικτρά εάν νομίζουν οτι μπορούν να επιβάλλουν στην ελλάδα,τις ανόητες «πολιτικές τους». Ούτε καν ο Χίτλερ το απο-τόλμησε…«Αυτοί» – οι επίγονοι του –  «το παλεύουν» με διάφορες μαριονέτες τους,πάνω απο οκτώ χρόνια τώρα και έχουν σχεδιάσει μάλιστα και τα επόμενα…πέντε(έχουν βάλει τα γιουσουφάκια τους να τα προψηφίσουν). Λύσσα κακιά αυτοί οι φασίστες ναζιστές…

Η Ελλάδα είναι ολοφάνερο σε όλο τον πλανήτη οτι βρίσκεται σε εναν ασσύμετρο πόλεμο όπου ο εχθρός έχει καταλάβει εδώ και καιρό το λεγόμενο «κοινοβούλιο» και ελέγχει απολύτως το…χρήμα-ευρώ και με το μαστίγιο του επιβάλλει «μέχρι τελικής πτώσεως» αυτά που…θέλει και επιδιώκει. Τον πλήρη δηλαδή εξανδραποδισμό των ελλήνων,απο την Ελλάδα,ακόμη και με διαμελισμό της. Το να μιλήσει κανείς για…εσχάτη προδοσία,είναι πολύ…light πλέον. Κάτι σαν…απαλό χάδι,απέναντι στα λυσασμένα όρκ. Συνεχίζουν,απτόητοι…αυτή την λυσσασμένη επίθεση τους. Και μάλιστα…εντεινόμενη. Χωρίς αντίδραση ή αντίσταση.

Οπως με τους πρόσφυγες της Συρίας,όποιος μπορεί φεύγει για να γλυτώσει. Οσοι μένουν,είτε αναγκαστικά είτε απο επιλογή,υπομένουν τα σατανικά…ορκ,ελπίζοντας στον θεό της Ελλάδος να παρέμβει…

Ανάπτυξη προφανώς δεν θα έρθει ποτέ,«με αυτά και αυτούς». Ανάπτυξη θα έρθει όταν η Ελλάδα γίνει είτε ανεξάρτητο κράτος είτε με μια εντελώς διαφορετική έννοια όταν μεταβληθεί σε μια αποικία-μπανανία της υποσαχάριας αφρικής,όταν δηλαδή τα σαγόνια των δαιμονικών ορκ χορτάσουν και κουραστούν να τρώνε «ελληνική σάρκα»,έχει ολοκληρωθεί το πλιάτσικο και έχουν αρπάξει και ξεσχίσει τα πάντα. Οταν δεν θα υπάρχει τίποτε απο τους σημερινούς «έλληνες» ή την σημερινή «ελλάδα». Και τότε,ερωτηματικό είναι εαν τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα,ηρεμήσουν..

Σε αυτές τις συνθήκες,ο καθένας ας σκεφθεί τι πρέπει «να γίνει».

Κώστας Αναστασιάδης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here