Το «μαύρο μέτωπο» και οι Ελληνες πατριώτες

0
237

Οντως έχει απόλυτο δίκαιο ο πρωθυπουργός και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οτι ο ελληνικός λαός πρέπει με κάθε μέσο και τρόπο να δώσει την μεγάλη μάχη του να φύγει και να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη το «μαύρο μέτωπο της πανούκλας του φασισμού» που έχει καταπλακώσει «σαν μαύρη νύχτα» την χώρα μας,εδώ και τρισίμιση χρόνια.

Εχει απόλυτο δίκαιο η σημερινή κυβέρνηση όταν μιλά για «μαύρο μέτωπο» απο το οποίο ο ελληνικός λαός θα πρέπει να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπας και δει μια άσπρη μέρα – κάποτε. Και οχι μόνο να απαλλαγεί η χώρα απο αυτό το «μαύρο μέτωπο»,αλλά και να διαμορφώσει τις συνθήκες εκείνες ώστε ποτέ ξανά άεργοι απατεώνες και λωποδύτες φασίστες να μην του ξανακαθήσουν στο σβέρκο,ούτε καν να διανοηθούν να υπάρξουν ξανά άλλοι τέτοιοι.

Η ήττα του «μαύρου μετώπου» πρέπει να είναι απόλυτη και καθαρή. Οι ιπποκόμοι της διαπλοκής,τα γιουσουφάκια των ξένων πλατσικολόγων,οι έκφυλοι στο σώμα και ανώμαλοι στο μυαλό,οι σαλεμένοι σαλτιμπάγκοι,πρέπει να ηττηθούν και να εξαφανιστούν σαν ενα κακό όνειρο. Ενα μαύρο φασιστικό σύννεφο έχει καταπλώσει τον ελληνικό λαό εδώ και τρισήμιση χρόνια και δεν λέει να φυσήξει καθαρός άνεμος για να το διαλύσει.

Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής απατεωνιάς,της λαμογιάς,του εκφυλισμού,του φασισμού και της αρπαχτής θα πρέπει πραγματικά να ηττηθεί. Χρέος κάθε έντιμου έλληνα και ελληνίδας,καθήκον κάθε δημοκράτη πολίτη αυτης της χώρας, είναι να μαυρίσει το «μαύρο μέτωπο» που μας κυβερνά.

Είναι εθνικό χρέος για εμάς και τα παιδιά μας το «μαύρο μέτωπο» των πολιτικών απατεώνων και αμετροεπών φασιστοειδών να ηττηθεί συντριπτικά. Ολοι οι έντιμοι έλληνες πατριώτες,οι αγνοί δημοκράτες ένα στόχο πρέπει να έχουν: να συντρίψουν το «μαύρο μέτωπο» που άρπαξε την εξουσία με την βοήθεια των ξένων κατακτητών και επιδίδεται σε ένα απίστευτο όργιο πλιάτσικου και διάλυσης της Ελλάδας…με μόνο και μοναδικό στόχο και σκοπό την διαιώνιση τους στην εξουσία.

Περικλής Καπετανάκης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here