Επίθεση στον θεσμό της οικογένειας

0
253

Μια παρέα με «ανώμαλες και έκφυλες» απόψεις και διαθέσεις δοκιμάζει τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας,εδώ και μερικά χρόνια. Τα προσωπικά τους πάθη, τα απύθμενα κόμπλεξ τους,η αχαλίνωτη ανωριμότητα τους ,η κυνική προστυχιά και άμετρη κακία που τους διακρίνει, θα αφήσουν…ιστορία με τα μελανώτερα χρώματα,όταν το θλιβερό και αποκρουστικό σαρκίο τους αποσυρθεί απο την σκηνή.

Προφανώς και είναι «αναφαίρετο δικαίωμα» του καθενός και της καθεμιάς που είναι ενήλικες, να έχει όποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα ή προτίμηση θέλει,απο τη στιγμή που δεν προσβάλει ιδιωτικά ή δημόσια και βέβαια δεν ενοχλεί με οποιοδήποτε τρόπο κάποιον άλλο. Απο αυτό το σημείο,μέχρι άρρωστα και έκφυλα «άτομα» που τυχαίνει κάποια στιγμή της ζωής τους για κάποιον περιστασιακό λόγο να βρεθούν σε «θέσεις εξουσίας ή κοινωνικής ευθύνης» να προσπαθούν να λανσάρουν την αρρώστια και την σαπίλα για…πρότυπο και να προσπαθούν με …νομοθετήματα κ.α. μάλιστα να το επιβάλλουν,υπάρχει πολύ μεγάλη…απόσταση.

Η πρόκληση των γκαίη «μας»,που στις ημέρες αυτές έχουν γίνει σαν τσαμπιά απο ξινισμένα…σταφύλια, έχει χτυπήσει…κόκκινο(αλλά δεν έχουν το θάρρος οι κρυπτοαδελφές να βγούνε και να πούνε οτι νομοθετούνε ως γκαίη). Στην Ολλανδία μπορεί να έχουν νομοθετήσει ακόμη και την…κτηνοβασία αλλά αυτοί είναι μια άλλη κοινωνία…ζώων και έκφυλων μάλλον υπανθρώπων. Οποιος όμως ζηλεύει μια τέτοια…κατάσταση,μπορεί άνετα να μετακομίσει εκεί. Και τα…σκυλιά,δεμένα…

Το δυστυχημα είναι οτι αυτοί οι υπ-άνθρωποι πλασσάρουν την αρρώστια και την σαπίλα αυτή ως…προοδευτικά βήματα γνωρίζοντας οτι πχ στην Εκκλησια που θα έπρεπε να βρίσκεται στα κεραμίδια το…αδελφάτο φαίνεται να κάνει…σουξέ(«κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»). Μαζί φυσικά με ορισμένους λεγόμενους …«επιφανείς δημοσιογραφούντες»(εδώ γελάνε ανάσκελα και οι…κεραμιδόγατοι). Οπως διεστραμμένα μυαλά και σώματα μπορούν να σκέφτονται εναν..γάμο ομοφυλόφιλων(το βλέπουμε στις χώρες που το κάνουν…) άλλο τόσο πιο άρρωστο και έκφυλο είναι να επιτρέψεις σε ενα «ζευγάρι ομοφυλόφιλων» να υιοθετεί και…παιδιά. Διαλύοντας με κάθε τρόπο και ακυρώνοντας την ουσιαστική έννοια της οικογένειας…(είναι που είναι…στραβό το κλίμα,θα το φάνε και οι…γκαίη γάϊδαροι).

Δυστυχώς η Εκκλησία που έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή κατεδάφισης της ομοφυλόφιλης και έκφυλης αυτής «υπάνθρωπης πολιτικής»(σε παγκόσμιο επίπεδο) παρακολουθεί μάλλον εκ του…μακρόθεν και…ενοχικά εαν δεν συμμετέχει(σε άλλα κράτη), γιατί πολλοί «ρασοφόροι» εμφανίζονται…διεστραμμένοι σεξουαλικά – όπως καταγράφουν συχνά πυκνά τα ρεπορτάζ διαχρονικά – με αποτέλεσμα,οι έκφυλοι και σάπιοι ομογάλακτοι τους πολιτικοί να..προελαύνουν εναντίον της κοινωνίας…ανενόχλητοι.

Διαβάζουμε απο την επιστολή ορισμένων συριζαίων βουλευτών προς την ηγεσία τους:   «Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αντίθετη. Γιατί επιδιώκουμε να πάμε κόντρα; Ειδικά αυτήν τη στιγμή;». Και επικαλούνται «πιθανές αντιδράσεις του κοινωνικού και σχολικού περίγυρου απέναντι σε αυτό το παιδί που μεγαλώνει σε ανάδοχους ομοφυλόφιλους γονείς» σχολιάζοντας: «Αναλογίζεστε τον πιθανό χλευασμό και τον εκφοβισμό μιας κοινωνίας ανέτοιμης να αποδεχτεί αυτό το θεσμό; (…) Πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις επιπτώσεις στον ψυχισμό του παιδιού αυτού. Διότι οι αρνητικές συνέπειες θα είναι τεράστιες, όχι επειδή τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι ακατάλληλα-κάθε άλλο, η ικανότητα ορίζεται και εξαρτάται από την ποιότητα του κάθε ατόμου, ξεκάθαρα- αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του κοινωνικού και σχολικού περίγυρου».

Ακόμη και οι…αντιδράσεις γίνονται για τα…ψηφαλάκια – μην τυχόν και ξυπνήσει κανένα ζώο και δεν τους ψηφίσει – και απο θέση το ίδιο…σάπια,αντιδραστική,μαύρη και βαθιά αντικοινωνική με τους εμπνευστές τέτοιων θέσεων και απόψεων. Μισούν τον άνθρωπο και την κοινωνία,όσο και τον διεστραμμένο και έκφυλο εαυτό τους.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here