ΝΔ για την εφημερίδα «Δημοκρατία»: Πιστό φερέφωνο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και «δούρειος Ιππος» Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τους φίλους και τα στελέχη της να ..μην ακουμπάνε καν την συγκεκριμένη εφημερίδα

0
276

Μετά τους ψιθύρους – εσκεμμένοι ή μη θα δείξει – οτι οι διαπλεκόμενοι αγαπημένοι και πολλαπλώς προνομιούχοι επιχειρηματίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως οι Ιβάν Σαββίδης,Δ.Μάρης,Φ.Μπόμπολας κλπ «τα έχουν βρει παρασκηνιακά» με την ΝΔ ενόψει της επερχόμενης κυβερνητικής αλλαγής,η ΝΔ μετά και το σημρινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» προχώρησε στην εξης ανακοίνωση:

«Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας.

Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Φωτιά» εναντίον της συγκεκριμένης εφημερίδας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» κάλεσε τους φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ «να μην ακουμπάνε καν την συγκεκριμένη εφημερίδα» και προφανώς όσες άλλες ελέγχει το συγκεκριμένο εκδοτικό «συγκρότημα»(Εστία,Εσπρέσσο κλπ)

Οπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι στα όρια του να στείλω εξώδικο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και πολύ σκληρό μάλιστα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που το πρωτοσέλιδο της βρίζει άλλους από τη Νέα Δημοκρατία και όχι εμένα. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και χτύπημα κάτω από τη μέση από τον κ. Φιλιππάκη . Παρακαλώ να με βρίζει κάθε μέρα.

Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά η εφημερίδα «Δημοκρατία» δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι εφημερίδα του Πανου Καμμένου. Στηρίζει τον Πάνο Καμμένο άρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Την στηρίζει πιο πονηρά, την χτυπάει και λίγο, βάζει και κανα ένθετο με τη ζωή του δικτάτορα Παπαδοπούλου και μετά το παίζει δήθεν «παράταξη» για να πετάξει δηλητήριο. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η εφημερίδα με τη Νέα Δημοκρατία . Είναι ό,τι χειρότερο και καλώ τον κάθε Νεοδημοκράτη όχι μόνο να μην το διαβάζει αλλά να μην την ακουμπάει καν».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here