Ναι στην καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας Να ανοίξουν οι πόρτες στη νέα γενιά, στις παραγωγικές ηλικίες, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες του εξωτερικού.

0
289

Του Γιάννη Ραγκούση

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Με την ηλεκτρονική ψηφοφορία να ανοίξουμε τις πόρτες στη νέα γενιά, στις παραγωγικές ηλικίες, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες του εξωτερικού.

Είμαστε η παράταξη της Διαύγειας και του ιδρυτικού νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Ν.3979/2011, με τον οποίο καθιερώθηκε η νομική υπόσταση και ισχύς της ηλεκτρονικής υπογραφής και του ηλεκτρονικού εγγράφου.

Έχοντας αναλάβει ως Υπουργός Εσωτερικών την ευθύνη προετοιμασίας και εισήγησης των συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων είμαι βεβαιος για τη σπουδαιότητα τέτοιων μεγάλων προοδευτικών αλλαγών.

Η νέα Προοδευτική παράταξη έχει πολιτικό και ιστορικό χρέος να ανοίξει νέους δρόμους, να πει ναι στην καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Οι εύλογες επιφυλάξεις για την ασφάλεια του συστήματος πρέπει να μας οδηγήσουν στη λήψη των αναγκαίων διασφαλίσεων, σε καμία περίπτωση στην απόρριψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here