Μέγας σάλος στην Αλβανία απο την βεβήλωση του ορθόδοξου Γιώργη Καστριώτη Οι μουσουλμάνοι δεν σέβονται τίποτε και κανέναν

0
137

Είναι τόση η…αμάθεια και τα απύθμενα κόμπλεξ πολλών Αλβανών,που έφθασαν στο σημείο να “σκεπάσουν” το μνημείο του Γιώργου Καστριώτη που βρίσκεται στην ομώνυμη κεντρική πλατεία των Τιράνων,για να μην…σκανδαλιστούν οι μουσουλμάνοι αλβανοί την ώρα της προσευχής τους στο Κουρμπάν Μπαϊράμι. Θα έπρεπε να γονατίσουν όλοι οι μουσουλμάνοι στα πόδια του ορθόδοξου έλληνα Γιώργου Καστριώτη,του σφαγέα των μουσουλμάνων Οθωμανών. Και αφού η πραγματικότητα είναι αυτή και η ιστορία δεν αλλάζει,τι να έκαναν οι φωστήρες τουρκολάγνοι μουσουμάνοι της αλβανίας που ήθελαν να προσευχηθούν δημόσια στην πλατεία του Γιώργη Καστριώτη;  Κάλυψαν με δύο γιγαντιαίες οθόνες το μνημείο του για να μην το…βλέπουν οι προσκυνημένοι!

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ο σάλος ήταν δεδομένος,αφού εκτός όλων των άλλων ο Γιώργης Καστριώτης είναι εθνικός ήρωας για την Αλβανία. Ο μουφτής που βρίσκεται στα Τίρανα δηλαδή ο Υλι Γκούρα είπε οτι δεν το έκανε επίτηδες,αλλά για…τεχνικούς λόγους! Και τις οργισμένες αντιδράσεις εναντίον του τις αποδίδει σε «προσπάθεια από το εσωτερικό και εξωτερικό για να βλαφτεί η θρησκευτική ανοχή και αρμονία στη χώρα»!

Ομως η αλήθεια είναι οτι οι κουτοπόνηροι μουσουλμάνοι – φανατικοί μέχρι το μεδούλι – δεν ήθελαν να ξαπλώσουν γονατιστοί μπροστά στον σφαγέα των οθωμανών και ορθόδοξο χριστιανό Γιώργη Καστριώτη. Το πρόβλημα τους ήταν οτι στην Αλβανία είναι εθνικός ήρωας και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν. Αφού η πραγματικότητα δεν ταιριάζει στο μικρά και κούφια κεφάλια τους,τόσο το χειρότερο για την…πραγματικότητα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here