Διεργασίες για κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες,που θα στηρίζεται απο ολα τα κόμματα της βουλής Καμμία «παρέα» ή «ομάδα» πολιτικάντηδων δεν μπορεί να διαχειριστεί τις εθνικές υποθέσεις, που εισέρχονται σε κρίσιμη καμπή

0
158

Καθώς όλα δείχνουν οτι μπαίνουμε σε ένα νέο «ψυχρό πόλεμο» με επίκεντρο την περιοχή μας – βαλκάνια και μεσόγειος – ο οποίος θα προκύψει απο “θερμό πόλεμο” με επίκεντρο την Συρία,είναι ολοφάνερο οτι η παρέα του Τσίπρα με την παρέα του Καμμένου,οχι απλά ΔΕΝ μπορούν να αντιμετωπίσουν ή διαχειριστούν για λογαριασμό του ελληνικού λαού την κατάσταση αυτή,αλλά και είναι άκρως επικίνδυνοι για την υγεία της χώρας,όπως άλλωστε απ-έδειξαν ολα αυτά τα χρόνια που νέμονται την εξουσια.

Καμμιά “παρέα”- και μάλιστα σαν και αυτή των…εξαρχείων που στρογγγυλοκάθησε στο σαλόνι της εξουσίας μετά απο μυστικές και ανίερες συμφωνίες με τους ξένους επικυρίαρχους- που με απλά λόγια “κατσικώθηκε” στο σβέρκο του λαού μας,δεν μπορεί απο μόνη της(ακόμη κι αν είχε κάποια στοιχειώδη επάρκεια),να διαχειριστεί τέτοια μείζονα θέματα. Αλλο το…πλιατσικολόγημα και το κυνηγητό των αντιπάλων και άλλο η υπεύθυνη εθνική διαχείριση μείζονων θεμάτων(για τα οποία απο ιδιοσυγκρασίας τους,τους προκαλούν…ρίγη απέχθειας).

Δυο μόνο τελευταία γεγονότα που αποδυκνείουν οτι οι άνθρωποι οχι απλά είναι πέρα για πέρα νυχτωμένοι,αλλά και πολύ επικίνδυνοι να διαχειριστούν εθνικές υποθέσεις. Το πρώτο είναι η πρόσκληση Ερντογάν στην Αθήνα,που απέδειξε οτι περισσότερο θυμίζουν…παιδική χαρά,«ενα χαζοχαρούμενο τσίρκο απο…λουκουμάδες των εξαρχείων» παρα οτιδήποτε άλλο,γι αυτό και ο…σουλτάνος στη συνέχεια…πήρε φόρα – όταν αντελήφθηκε «απο πρώτο χέρι» με ποιούς έχει να κάνει και το δεύτερο, «να βγαίνει» ο Πρωθυπουργός πασχαλιάτικα με αποκλειστική του δήλωση – πρωτοσέλιδα – στην αγαπημένη του εφημερίδα, που ούτε λίγο ούτε πολύ να προαναγγέλει την απελεύθερωση των δυο ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών μας,ενόψει των εορτών του Πάσχα! Είχαν βέβαια προηγηθεί ανάλογες εκτιμήσεις απο τον…Κουβέλη(η πιο ατυχής επιλογή υπουργοποίησης απο συστάσεως του ελληνικού κράτους,για την συγκεκριμένη θέση),τον Τζανακόπουλο(αυτός είναι μόνιμα θυμωμένος και έτοιμος να δειρει κάποιον…-τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις του)και άλλους αστέρες της κυβερνητικής «παρέας». Και τα δυο αυτά γεγονότα απο-δυκνείουν οτι έχουμε να κάνουμε ή με παντελώς…άσχετους και αδιάφορους ή με κάτι που…(ας μην το σκεφθόμαστε καθόλου).

Η ουσία είναι -όπως λένε πολλοί πλέον εντός και εκτός Ελλάδας – οτι η Ελλάδα για να επιβιώσει οφείλει να αποκτήσει άμεσα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ απο ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (και μόνο) που θα ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ προφανώς απο ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής(χωρίς καμμιά εξαίρεση). Κανένας βουλευτής δεν χρειάζεται πλέον να μετέχει σε κυβέρνηση(άλλωστε οι περισσότεροι δεν έχουν την παραμικρή επάρκεια για κάτι τέτοιο). Οσοι μετέχουν σε αυτές τις διεργασίες σημειώνουν οτι θα πρέπει να προκύψει ενα κυβερνητικό σχήμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – ενδεχομένως και να αναβληθούν επ’ αόριστον οι εκλογές κάθε είδους – μέχρι να λήξει ο «κοκκινος συναγερμός».

Μετά την λήξη του συναγερμού ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ με συμμετοχή ΟΛΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που οι αποφασεις του θα ισχυσουν ΑΜΕΣΩΣ(τα περι συνταγματικής αναθεωρησης σήμερα κλπ ειναι – αυτό που λέει ο λαός μας – τρίχες κατσαρές,κάποιων «μικρών και ανούσιων πολιτικάντηδων» που θέλουν απλά να βουτήξουν καμμιά καρέκλα ή κόκκαλο εξουσίας – ως συνήθως).

Προς την κατεύθυνση αυτή ήδη εργάζονται δυνάμεις του ελληνισμού και ανάλογα με τις εξελίξεις θα κινηθούν…

Αργύρης Παπαδόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here