Ας αναλάβουν αυτοί τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους

0
222

Ο ΝΕΟΣ εκλογικός θρίαμβος του ακραίου εθνικιστή Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα για τις διεργασίες που συντελούνται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, που μπορεί να τινάξουν στον αέρα το λεγόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

ΕΝΑΣ εθνικιστής που βάσισε την προεκλογική του καμπάνια στην αντιμεταναστευτική ρητορική, διαφημίζοντας τους φράκτες που εμποδίζουν τους πρόσφυγες να εισέλθουν στην Ουγγαρία, κατάφερε να εκλεγεί για τρίτη φορά πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 50% των ψήφων.

ΜΕ δεδομένο ότι στην αντιπολίτευση θα βρίσκεται ένα ακροδεξιό κόμμα, στην Ουγγαρία διαμορφώνεται μια κατάσταση που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τις Βρυξέλλες.

αρκετα πια με τουσ γελοιουσ «ευρωπαιουσ» – η ελλαδα δεν θα γινει «αποθηκη μουσουλμανων» οπωσ την οραματιζονται γερμανοι και οι διαφοροι…σοροσ

ΟΤΑΝ μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνείται να εφαρμόσει τις αποφάσεις των Συνόδων Κορυφής στο ζήτημα των προσφύγων οι Βρυξέλλες δεν μπορούν να την παρακολουθούν από απόσταση και να περιορίζονται σε ευχολόγια.

ΤΑ αρμόδια κοινοτικά όργανα οφείλουν να πάρουν τολμηρές αποφάσεις και εν ανάγκη να αποβάλουν την Ουγγαρία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΓΙΑΤΙ ο εθνικισμός και η ακροδεξιά ρητορική ενισχύονται τα μέγιστα από την απραξία των Βρυξελλών.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ θέσεις με τον Βίκτορ Όρμπαν διατυπώνουν όλο και περισσότερα κόμματα στην Ευρώπη.

ΑΠΟ τη Λέγκα του Βορρά μέχρι τους ακροδεξιούς στην Αυστρία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Πολωνία και πολλές άλλες χώρες εκφράζονται θέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη Δημοκρατική Ευρώπη.

Η ΕΛΛΑΔΑ που είναι χώρα υποδοχής εκατομμυρίων προσφύγων δεν μπορεί από μόνη της να σηκώσει όλο το βάρος του προσφυγικού προβλήματος.

ΟΤΑΝ οι Βρυξέλλες επιτρέπουν σε κάποιες χώρες να κατασκευάζουν φράκτες του μίσους, τότε εγκυμονεί ο κίνδυνος να μεταβληθεί η Ελλάδα σε ένα απέραντο πάρκινγκ προσφύγων με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ΄ όλα είναι ότι διάφοροι ανεκδιήγητοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης μας κάνουν και κριτική, γιατί οι χώροι παραμονής των προσφύγων δεν έχουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται!

ΜΕ θράσος χιλίων πιθήκων κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για τη φιλοξενία των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων.

ΑΝ όντως αυτό πιστεύουν δεν έχουν παρά να αναλάβουν αυτοί τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους.

kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here