Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά απο το iReporter

0
277

Το μήνυμα της «ανάστασης» του Κυρίου απο τον τάφο(τον θάνατο) μας υπεν-θυμίζει την αιωνιότητα της Ψυχής μας,ώστε η παρούσα ζωή μας (εν τάφω) να συνάδει με τις επιταγές του μέτρου,της ηθικής και της αρμονίας.

Η χριστιανοσύνη τιμά τον ηγέτη της και υιό του ΘΕΟΥ που με τον τρόπο του μας δίδαξε την πορεία της αγάπης και της συγχώρεσης σε αυτή τη Γήινη ζωή,γιατί η ψυχή μας(μαζί με το πνεύμα μας) είναι ΑΙΩΝΙΑ. Οταν το φθαρτό σώμα μας πεθαίνει,η ψυχοπνευματική οντότητα μας «ανασταίνεται».

Είναι το μήνυμα της Ελπίδα και της Χαράς,η Λαμπρή για όλους μας. Αρκεί να έχουμε εκμεταλευτεί με κατανόηση και συμπόνια την πορεία την δική μας και των αδελφών μας «ψυχών». Γι αυτό με μια λαμπάδα = ΦΩΣ στα χέρια δίνει ο ένας στον άλλο το ΦΩΣ και ένα φιλί αγάπης και συγχώρεσης. Για να τιμήσουμε την διδασκαλία του ΚΥΡΙΟΥ και να δηλώσουμε την αποδοχή της – άσχετα εαν σήμερα πολλοί άνθρωποι το κάνουν απο…συνήθεια.

Το μήνυμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ οτι η ανθώπινη ψυχοπνευματική οντότητα είναι αθάνατη ας μας κάνει καλλύτερους ανθρώπους. Ο ΚΥΡΙΟΣ με το παράδειγμα του,μας το έδειξε για να μην το ξεχνάμε ποτέ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο όλους εμας εδώ στο iReporter. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here