Μερικές απλές αλήθειες, ενόψει των εκλογών

0
392

Μερικές φορές πρέπει να λέμε την αλήθεια,έστω κι αν αυτή δεν γίνεται αντιληπτή απο τους πολλούς ή στενοχωρεί ορισμένους. Γιατί όπως λέει και η εκκλησία μας(και οχι μόνο) η αλήθεια,τελικά σώζει και κτίζει στέρεες σχέσεις.

Είναι σε όλους τους Ελληνες γνωστό οτι «η παρέα Τσίπρα» δεν εκπροσωπούσε ΤΙΠΟΤΕ απολύτως μέσα στην ελληνική κοινωνία,πολύ περισσότερο μετά απο τρία και πλέον χρόνια νομής της εξουσίας, που τους έχουν καταστήσει πλήρως ανυπόληπτους και έχουν αποδείξει οτι πρόκειται περισσότερο για ενα συναιτερισμό (κυρίως ανθελληνικών συμφερόντων) απο «κάθε καρυδιάς καρύδι».

Στην ουσία χωρίς ιδεολογία,χωρίς αρχές και αξίες θύμιζαν και θυμίζουν περισσότερο σαν κάποια «εγκληματική συμμορία σε πλιάτσικο». Στις εκλογές ψήφισαν τα «κομπιούτερ» που ελέγχουν οι αμερικανοί κ.α. (εμφάνισαν αποχή 50% στην πιο πολωμένη και δραματική περίοδο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,στον πιο πολιτικοποιημένο πολίτη του κόσμου )! Αλλωστε μαζί και με την νοθεία στα εκλογικά κέντρα που έγινε(φυσικά δεν αποδυκνείεται πλέον) δεν ξεπέρασαν το 17% των ψηφοφόρων(με …αυτό το ποσοστό κυβερνούν ως ολιγάρχες με καθαρά φασιστική αντίληψη και νοοτροπία). Γι αυτό και δεν έχουν την παραμικρή αξία ή σημασία οι…δημοσκοπήσεις(φτιάχνονται κατα παραγγελία αυτού που πληρώνει, για τον σκοπό τις οποίες θέλει).

Φυσικά κανείς δεν θα τους έδινε την εξουσία,εαν δεν είχαν προηγηθεί σε…ανύποπτο χρόνο μυστικές συμφωνίες και «συμβόλαια». Σε όλα αυτά,ο ελληνικός λαός κοιμόταν τον ύπνο του…χορτασμένου! Οπως και όλοι οι πραγματικοί «αριστεροί» τύπου Παν.Λαφαζάνη κ.α. που δεν πήραν…μυρουδιά απο τα μυστικά deal(γι αυτό και βρέθηκαν και εκτός βουλής,χωρίς να το καταλάβουν).

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 γιατί γνωρίζουν οτι θα συντριβούν. Η Νεα Δημοκρατία θα κερδίσει προφανώς άνετη αυτοδυναμία,γιατί ο ελληνικός λαός τους έχει σιχαθεί απο κάθε άποψη και επίσης γιατί «τα κομπιούτερ» νιώθουν καλύτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εαν το «Κινημα Αλλαγής» συνεχίσει να είναι το κόμμα του Βαρδινογιάννη,του Μπόμπολα και των παρομοίων τους(οι οποίοι είναι σφιχταλιασμένοι με τις ομάδες Τσίπρα-Καμμένου) είναι αμφίβολο εαν θα μπει και στη βουλή – οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο σκληρές απο οποιαδήποτε άλλη εκλογική διαδικασία. Και προφανώς αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτή την περίπτωση θα είναι η Χρυσή Αυγή,όσο κι αν τους στενοχωρεί αυτό. Ο λόγος; Για τον ίδιο λόγο που έστω ενα 17% επέλεξε Τσίπρα το 2015.

Κλείνοντας θα παραθέσω ένα απόσπασμα απο ένα άρθρο του antinews για πιο λόγο σταματά να στηρίζει την ΝΔ: «Κάνει το ίδιο λάθος που έκανε και η προηγούμενη ηγεσία. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κόσμος τότε ψήφισε τον Τσίπρα ως αντίδραση για τη συντριβή που είχε υποστεί από τα μνημόνια. Ήθελε να καταδικάσει όλο αυτό το συνονθύλευμα της μεταπολίτευσης που διέλυσε τη ζωή του. Την πάτησε χειρότερα βέβαια, άλλα δεν είχε άλλη επιλογή.

Το ίδιο θα πράξει και τώρα. Με την μονή διαφορά ότι θα καταδικάσει τους ολετήρες των ονείρων του συλλήβδην.

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, η ανικανότητα της ηγεσίας της ΝΔ να κατανοήσει και πράξει τα αυτονόητα, προμηνύει τον εγκλωβισμό της πατρίδας σε νέα αδιέξοδα που ενδεχομένως θα φέρει τον αφανισμό της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους τα κοράκια – αποικιοκράτες έχουν καταφέρει να δέσουν την Ελλάδα χειροπόδαρα.

Η αρχή έγινε με τον αποκλειστικό έλεγχο της οικονομίας και του πλούτου της, που άνοιξε τις ορέξεις τους για την αλλαγή των συνόρων της που συνεπάγεται την σμίκρυνση και μείωση της επιρροής και της ισχύος της, ώστε να υλοποιήσουν όλα τα βρώμικα γεωπολιτικά σχέδιά τους.

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, έκτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει και η ΝΔ ενεργά στο ξεπούλημα της πατρίδας.

Η στάση της τόσο στα οικονομικά, όσο και στα εθνικά φανερώνει ότι έχει αποδεχτεί ήδη τη συνέχεια της πολιτικής που επέβαλαν οι «εταίροι» μας στον λαοπρόβλητο.

Από την πλευρά μας αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το αλισβερίσι».

Δυστυχώς η «καραμανλική πτέρυγα» της ΝΔ και η ομάδα επιχειρηματιών της ΝΔ με πιο εμβληματικές προσωπικότητες τους Βαρδινογιάννη,Μυτιληναίο,Φέσσα,Μπόμπολα συγκυβερνούν ενεργά με τους Τσίπρα-Καμμένο. Το γνωρίζουν και το βλέπουν ΑΠΑΝΤΕΣ(ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι,το έχουν αντιληφθεί). Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άλλη ατζέντα. Σε αυτή τη φάση «δεν μιλάει» γιατί θέλει να δημιουργήσει το ρεύμα της αυτοδυναμίας,που θα φανεί πιο καθαρά όσο φτάνουμε προς τις κάλπες – καθώς θα συγκεντρώσει ολο το ποτάμι και το ρεύμα ανεξαρτήτως ιδεολογικών προτιμήσεων,που θέλουν την απαλλαγή απο τον συγκεκριμένο «συνεταιρισμό πλιάτσικου της εξουσίας».

Ειδικά εαν η Φώφη Γεννηματά δεν πείσει οτι δεν αποτελεί «μέρος τους» – προς το παρόν κατάφερε μόνο να τους πείσει οτι θα είναι…διαθέσιμη για μετά τις εκλογές! (ας μην το αναλύσουμε περισσότερο τώρα). Εαν δεν πείσει,όπως είπαμε,είναι αμφίβολο κι αν θα μπει στη βουλή…Εαν πείσει οτι δεν αποτελεί «μέρος της ευρύτερης παρέας Τσίπρα-Καμμένου» ίσως να έχει κάποια τύχη…

Οι επόμενες εκλογές θα ειναι οι πιο σκληρές απο κάθε άλλη. Πολλοί θα εξαφανιστούν οριστικά και πολλοί θα τρέμουν…Γι αυτό και οι καθαρές κουβέντες,θα κάνουν και τους καλούς λογαριασμούς(οχι οι μυστικές και σκοτεινές και υπόγειες που έκαναν οι παρέες των δύο συγκυβερνώντων). Η ΝΔ καλπάζει προς την αυτοδυναμία και αναλόγως ορισμένων παραμέτρων, μπορεί και να πάρει «ιστορικά ποσοστά» που τα είχε δει την δεκαετία του 1970…(μετά την πτώση της χούντας).

Αλκιβιάδης Παπαδόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here