«Κερκόπορτες» και «Εφιάλτες» ...ενω ο Ερντογάν ετοιμάζεται για θερμό επεισόδιο τις επόμενες ημέρες

0
209

Κανένας “πρόσκαιρος πολιτικός ή πολιτικάντης” δεν έχει την παραμικρή εξουσιοδότηση,όταν βρίσκεται με λίγους “ψήφους”(κύριος οίδε,πως) στη βουλή ή πολύ περισσότερο διορισμένος σε κάποια κρατική θέση(αμοιβόμενος πλουσιοπάροχα σε κάθε περίπτωση απο το υστέρημα των φορολογουμένων),να παζαρεύει με τους εχθρούς ή άλλους,την πατρίδα και τον λαό “γιατί έτσι γουστάρει ή κύριος οίδε για λογαριασμό τίνος τα συμφέροντα”. Οταν αυτό συμβαίνει,οπουδήποτε στη Γη,η πράξη αυτή χαρακτηρίζεται ως “εσχάτη προδοσία” και οι ποινές που επιφέρει είναι απο απο ισόβια κάθειρξη εως θάνατο.

Αυτό ακριβώς υπενθυμίζουν ήρεμα και νηφάλια σήμερα οι Παμμακεδονικές οργανώσεις όπου γης(και άλλοι Ελληνες) σε όσους αποφάσισαν να…διαπραγματευτούν(με εντολές των εχθρών της Ελλάδας) την παραχώρηση της Μακεδονίας μας. Τον Νόμο και το Σύνταγμα επικαλούνται. Τίποτε περισσότερο. Εαν αυτή η υπενθύμιση τους…τρομοκρατεί,τότε κάτι άλλο συμβαίνει…Πάντως οι βουλευτές έχουν δώσει όρκο στο Σύνταγμα και την Πατρίδα. Και γι αυτό πληρώνονται πλουσιοπάροχα(όταν ο λαός μας παίνεται…).

Είναι γνωστό οτι οι εχθροί πάντα αναζητούν την “κερκόπορτα” ή κάποιον “Εφιάλτη” για να αλώσουν “απο μέσα” την πατρίδα ή να βρούνε πρόθυμους προδότες(με το…αζημίωτο,πάντα). Δεν είναι όμως “τσιφλίκι τους” η πατρίδα,ούτε μπορούν να διαπραγματευτούν την ιστορία και ύπαρξη της. Οσοι το επιχείρησαν στο παρελθόν,τα βιβλία της ιστορίας περιγράφουν τι συνεβη στη συνέχεια…

Η Μακεδονία ήταν,είναι και θα είναι πάντα και μόνο Ελληνική. Οχι γιατι το λέμε εμείς σήμερα ή οποιοσδήποτε άλλος,γιατί αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα,εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εαν ζούσαν – με κάποιον τρόπο – ο Αριστοτέλης με τον μαθητή του τον Αλέξανδρο,θα ντρέπονταν για τους σύγχρονους “εφιάλτες”…(εαν δεν τους έσφαζαν…όπως έκανε ο Αλέξανδρος τους Θηβαίους όταν…λύγισαν). Ο Μέγας Αλέξανδρος,ο αήττητος στρατηλάτης των Ελλήνων που κατέκτησε όλο τον γνωστό κόσμο και μεταλαμπάδευσε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμό στα πέρατα της Οικουμένης,θα ντρεπόταν αφάνταστα για τους άθλιους αυτούς υπαλληλίσκους που φέρουν μια ελληνική ταυτότητα και παζαρεύουν με τους εχθρούς την…παράδοση του! Και προφανώς θα τους αφάνιζε απο προσώπου γης…(γιατί ακριβώς αυτό έκανε όταν ζούσε,όπου έβλεπε τέτοια…φαινόμενα – γνωστά όλα αυτά).

Οσοι παζαρεύουν τα ιερά και τα όσια της φυλής των Ελλήνων, ας ξαναδιαβάσουν τον όρκο που έδωσαν στο Σύνταγμα…κι ας μελετήσουν την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821…Αλλοθι δεν θα υπάρχουν.

Επαμεινώνδας Στρατηγόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here