Μόνη ελπίδα, ο Ελληνικός λαός Τα χειρότερα,έρχονται....

0
283

Η χώρα – δεν είναι…μυστικό – βρίσκεται σε μια περίεργη παρακμή και αποσύνθεση(άλλωστε “ανάπτυξη” έχουμε μόνο στους θανάτους,οι γεννήσεις θυμίζουν “απαγορευμένο καρπό” και όποιος μπορεί φεύγει…τρέχοντας, για να επιζήσει). Οι Ελληνες υφίστανται (απο φίλους-συμμάχους και την αποκαλούμενη κατσαπλιάδικη “επιχειρηματικοπολιτική τάξη” που συντηρεί πλουσιοπάροχα ο βαστάζος έλληνας φορολογούμενος και συνταξιούχος) εναν ασσύμετρο-υβριδικό πόλεμο εξόντωσης(της μικρής και μεσαίας τάξης κατα κύριο λόγο).

Οσα επίθετα κι αν σκεφθεί κανείς για να χαρακτηρίσει “πρόσωπα και καταστάσεις” στην σημερινή Ελλάδα, μάλλον λίγα θα είναι και στο τέλος θα μείνει με την…οργή του. Ισως γι αυτό και η “φοβισμένη απάθεια” που φαίνεται να διαπερνά τον Ελληνικό λαό…(σε μια πρώτη επιδερμική-επιφανειακή ανάγνωση) που αναρωτιέται “τι μπορεί πραγματικά να κάνει,χωρίς να διαλύσει αυτό που δημιούργησε η επανάσταση του 1821″(μιας και θα την εορτάσουμε αυτές τις ημέρες).

Οι Τούρκοι είναι ολοφάνερο οτι θέλουν να αναβιώσουν την “οθωμανική αυτοκρατορία” και όχι μόνο δεν το κρύβουν,αλλά ενεργούν αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση(μόνο…χαζοχαρούμενες προσεγγίσεις μπορούν να μένουν “στα παλιά”). Φαίνεται οτι θα έχουμε αυτή τη φορά ενα νέο σοβαρό επεισόδιο πάλι στον Εβρο – με κατάληψη εδάφους αυτη τη φορα,οχι με ενέδρα και απαγωγή στρατιωτών μας,όπως συνέβη με τους δυο “ομήρους” στις τουρκικές φυλακές – με εμφανείς στόχους(ας μην επεκταθούμε περισσότερο).

Με τα Σκόπια,ας ελπίσουμε να ΜΗΝ τολμήσει η σημερινή συγκυβέρνηση(που να θυμίσουμε αποτελείται απο την “ομάδα Καμμένου” με την ονομασία ΑΝΕΛ, την “παρέα Τσίπρα” με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ,την “καραμανλική συνιστώσα” με επικεφαλής τον Π.Παυλόπουλο,τους “πασοκογενείς” μιας άλλης εποχής και την “διεθνή δεξιά” που όμως έχασε δυο βασικά της στελέχη όπως το κυβερνητικό ζευγάρι Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου) να φέρει “σύνθετη ονομασία” για την σκοπιανή περιοχή. Αυτό δεν είναι “εθνική θέση”,είναι η θέση των Κλίντον,Σόρος κ.α. που την παλεύουν με τα pay roll τους,χρόνια τώρα. Ας ελπίσουμε να ΜΗΝ φέρουν τελικά τέτοια πρόταση…

Είναι γνωστό στο ρεπορτάζ οτι η σημερινή συγκυβέρνηση(απο τις πέντε αυτές περίεργες “συνιστώσες” που μυστικά είχαν συμφωνήσει τουλάχιστον απο το 2012 να συγκυβερνήσουν) φλερτάρει με την ιδέα των…εκλογών,ακόμη και πριν απο το καλοκαίρι. Ομως η πραγματική εκλογική της απήχηση είναι στο ναδίρ(πέρα απο τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις και τις συνεννοήσεις με τα “ξένα κέντρα αποφάσεων”). Και ο Ελληνικός λαός σε πλήρη απογοήτευση και αποδρομή…Το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας,ακόμη το περιμένουμε – έστω να το ακούσουμε….(αντίθετα το μόνο που βλέπουμε είναι μίσος,διχασμός,εμπάθεια,κακία,δηλητήριο…). Η σημερινή συγκυβέρνηση αποδείχθηκε ο,τι πιο μαύρο και σκοτεινό μπορούσε να υπάρξει σε αυτόν τον τόπο…Και τα χειρότερα,δεν ήρθαν ακόμη…(εκτός κι αν ο ελληνικός λαός,όπως έδειξε …προειδοποιητικά με τα τεράστια συλλαλητήρια για το σκοπιανό,αίφνης σαρώσει τους πάντες και τα πάντα…).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here