Ο Ερντογάν ζητάει «οικονομικό αποκλεισμό» της Ελλάδας και απειλεί…- Πανηγυρίζει για την εισβολή στην Συρία… Αγνωστη η τύχη των τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα....καθώς και των ελληνικών "επενδυτικών σχημάτων" στην Τουρκία

0
227

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα.

Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη. Ακόμα και έτσι όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας» είπε αρκετά…ξυνά ο Ερντογάν σε ομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο και συμπλήρωσε:

«Το τουρκικό έθνος δεν περίμενε ποτέ κανέναν στην ιστορία του και ότι κατάφερε, το κατάφερε με τη δύναμη της καρδιάς του».

Επίσης χαρακτήρισε την επιχείρηση εισβολής σε ξένη χώρα και σφαγιασμού των αμάχων στο Αφρίν ως «ειρηνευτική εκστρατεία» καθώς, όπως είπε, ο στόχος είναι να μην πάθουν κάτι οι άμαχοι(sic). Επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα πως το Αφρίν θα πέσει «μέχρι σήμερα το βράδυ» στα χέρια των τουρκικών δυνάμεων(αλί και τρισαλί).

«Πλησιάσαμε λίγο στην Αφρίν. Ελπίζω, αν το θέλει ο Θεός, πως η Αφρίν θα έχει πέσει εξ ολοκλήρου μέχρι σήμερα το βράδυ», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Αγκυρα προς Τούρκους τοπικούς αξιωματούχους, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Τουρκίας είχε ανακοινώσει χθες πως οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις περικύκλωσαν πλήρως την πόλη. Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη πως οι άμαχοι της Αφρίν απομακρύνονται με αυτοκίνητα μέσω ενός ειδικού διαδρόμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here