Αν σώσουμε σήμερα την Αφρίν, σώζουμε, ταυτόχρονα, την Κύπρο και το Αιγαίο

0
387

Του Παν.Λαφαζάνη, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

Ο ηρωικός αγώνας των μαχητών υπεράσπισης της Αφρίν από την βάρβαρη Τουρκική εισβολή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο και οριακό σημείο και χρειάζεται όσο ποτέ την αλληλεγγύη όλου του ελληνικού λαού, των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

Ο αγώνας των μαχητών της Αφρίν είναι ο αγώνας ενάντια στην βαρβαρότητα, για την ελευθερία, την δημοκρατία, τον πολιτισμό και μια διαφορετική ειρηνική και δημοκρατική Μέση Ανατολή.

Αν το αντιδημοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας καταλάβει την Αφρίν και βάλει πόδι στην Συρία, τότε αναμένουν πολύ σκοτεινοί χρόνοι πολέμων, βαρβαρότητας και καταστροφής όλη την περιοχή μας.

Ιδιαίτερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν και ένα ειδικό εθνικό συμφέρον για να επιδείξουν ακόμα πιο μαχητική και πλατιά αλληλεγγύη στους Κούρδους και τους άλλους δημοκράτες μαχητές της Αφρίν και είναι ντροπή ότι ακόμα και σήμερα η παραδομένη ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκδώσει ούτε καν ανακοίνωση αποδοκιμασίας της Τουρκικής εισβολής στην Συρία.

Όλοι στην Ελλάδα οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αν πέσει η Αφρίν, το πλήγμα για τους Κούρδους θα είναι μαχαιριά και για την χώρα μας, για τον ελληνικό λαό και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αν σώσουμε σήμερα την Αφρίν, σώζουμε, ταυτόχρονα, την Κύπρο και το Αιγαίο.

Όλοι και όλες την Τρίτη 6μ.μ στα Προπύλαια: Σώστε την Αφρίν!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here