Ελληνική Ορθοδοξία και “πολιτικοί”

Ελληνική Ορθοδοξία και “πολιτικοί”

- in ΑΠΟΨΕΙΣ
Rate this post
Μ πορεί η έρευνα κορυφαίων επιστημόνων του Χάρβαρντ και άλλων να απέδειξαν οτι το DNA των αρχαίων Ελληνικών λαών έχει “κοινή καταγωγή και προέλευση” στο απώτατο παρελθόν και οτι συνεχίζεται – με λίγες εξαιρέσεις – μέχρι τις ημέρες μας,αλλά το πρόβλημα του κράτους που λέγεται “Ελλάδα” στις αρχές του 21ου αιώνα είναι οτι δεν διαθέτει Ελληνες πολιτικούς(σε μεγάλο βαθμό).

Εαν παραγνωρίσει κανείς οτι αυτό το κρατικό “μόρφωμα” δημιουργήθηκε απο την αρχή ως “προτεκτοράτο-βασίλειο” και ταλαιπωρήθηκε βάρβαρα και βάναυσα μέχρι να βρεί των “χρυσή 29ετία της λεγόμενης μεταπολίτευσης”(1975-2004) – με εμπνευστή τον Ανδρέα Παπανδρέου – μετά την δεύτερη “γερμανική κατοχή”(η πρώτη ήταν το 1941-1945) που αυτή τη φορά ήταν οικονομική – και εξακολουθεί βέβαια να βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη) στη θέση της πολιτικής τάξης βλέπουμε να κυριαρχεί ό,τι πιο περιθωριακό,λούμπεν και ερμαφρόδιτα ξενόδουλο – “να κάνει κουμάντο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο”. Ως αποτέλεσμα να κυριαρχεί κυρίως το μίσος,η διαίρεση και ο υπόκοσμος, κάθε είδους(με τα υποπρόϊόντα του και τις παραφυάδες του). Οποιος μπορεί,φεύγει…

Μ ια ανελέητη απάνθρωπη επίθεση εναντίον των μικρών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων με καθοδηγητή την “γερμανική μπαγκέτα” βρίσκεται σε πληρη εξέλιξη καθώς δεν υπάρχει ελληνική πολιτική “βούληση”(για οτιδήποτε άλλο). Στα πλαίσια αυτά βιώνουμε και μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ορθοδοξίας,του ελληνισμού και των ελλήνων απο άτομα που φέρουν στην ταυτότητα τους την “ελληνική ιθαγένεια ή υπηκοότητα” αλλά απλά φαίνεται να εξυπηρητούν τα ξένα σκοτεινά αφεντικά τους. Οπως ο Εφιάλτης τον καιρό των Περσών…(που πρόδωσε τον Λεωνίδα) – αλλά εκείνος τελικά αυτοκτόνησε με τα τριάκοντα αργύρια του(όπως αιώνες αργότερα και ο Ιούδας).

Δ εν υπάρχει πουθενά κανένα σχέδιο ανάκαμψης ή προόδου. Μόνο βαθύ και ατελείωτο μαύρο απο σκοτεινά πρόσωπα που απολαμβάνουν χαριεντιζόμενοι την…εξουσία. Ο ελληνικός λαός – και ο τελευταίος βλάξ αφελής – αρχίζει να το…βλέπει. Εκτός φυσικά απο τα “κοπρόσκυλα” που έχουν διάφορα συμφέροντα,όπως οι ύαινες απο τα κουφάρια που αφήνουν τα άλλα ζώα…

Η Ελληνική Ορθοδοξία δεν είναι μόνο συνταγματική “επιταγή” είναι το βίωμα και το DNA του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

Οποιος θέλει να ξεριζώσει “αυτό” είναι ο χειρότερος μισέλληνας που μπορεί να εμφανιστεί. Και ως τέτοια “πρόσωπα” οφείλουν να αντιμετωπιστούν. Το μαύρο κατασκότεινο που έχουν μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους,ας μείνει μέσα τους(για να τους κυνηγάει και στην επόμενη ζωή και την μεθεπόμενη και εσαεί).

Βασίλης Κατακουζηνός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Σε λίγο θα αρχίσει ένα δύσκολο, ίσως εκρηκτικό φθινόπωρο!

σο βαρύ και να είναι το κλίμα τον