Απολύονται οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και αναστέλλεται η κυκλοφορία των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑτος

Απολύονται οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και αναστέλλεται η κυκλοφορία των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑτος

- in ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Rate this post

Εντολή εκκένωσης του κτιρίου δόθηκε πριν από λίγο στους εργαζομένους του ΔΟΛ. Οι εκπρόσωποι των ειδικών διαχειριστών ειδοποίησαν τους εναπομείναντες δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να παραδώσουν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου τους στο κτίριο.

Αυτό βλέπουν απο σήμερα το απόγευμα όσοι προσπαθούν να μπούνε στους ιστότοπους των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑτος

Επιπλέον τους ενημέρωσαν ότι θα υπογράψουν τις απολύσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κτιρίου και από εκείνη την στιγμή και μετά αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσουν να εισέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν κάποιο προσωπικό αντικείμενο θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο της ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση όσοι δεν υπογράψουν τις απολύσεις θα τους επιδοθούν από δικαστικό κλητήρα ενώ αναστέλλεται προσωρινά η κυκλοφορία των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»,  με τελευταίο φύλλο το αυριανό των «ΝΕΩΝ».

Μέχρι στιγμής και παρά τις συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί για το αν κάποιοι εξ αυτών θα συνεχίσουν να εργάζονται στα έντυπα του ΔΟΛ υπό το νέο καθεστώς καθώς δεν υπήρξε επικοινωνία από κάποιο στέλεχος της νέας ιδιοκτησίας.   

ΠΘ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Απο τις 10 το πρωί τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοινώνονται το πρωί της Πέμπτης, 24 Αυγούστου τα