Ο εκφυλισμός, ως…πρόοδος!

Ο εκφυλισμός, ως…πρόοδος!

- in ΘΕΣΕΙΣ
Rate this post
Κ αι η Μάλτα,λέει,επιτρέπει πλέον τον γάμο των ομοφυλόφιλων διαγράφοντας και “ουδετεροποιώντας” μάλιστα όλη την σχετική “ορολογία” περι συζύγων,ανδρών και γυναικών! Ω,τι κόσμος,μπαμπά…Υποτίθεται οτι πρόκειται για…πρόοδο,για κάποιο νοητικό και κοινωνικό…άλμα προς τα εμπρός! Το να συνουσιάζονται δυο άτομα του ιδίου φύλου,απο κοινωνικό πρόβλημα,αίφνης μετατράπηκε σε…κοινωνική πρόοδος! Το κιτς και η ανωμαλία,σε…έργο τέχνης. Τα βίτσια σαν κάτι σε…παράσημο. Ο κομπλεξισμός σε…κοινωνική αποδοχή!

Ομως όσο κι αν διεστραμμένα και έκφυλα μυαλά έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν σε “καρέκλες εξουσίας”(πάντα βέβαια συνέβαινε αυτό το ερμαφρόδιτο φαινόμενο,αλλά σε καιρούς αποσύνθεσης και παρακμής φαίνεται να προσλαμβάνει και…ιδεολογικά χαρακτηριστικά) αυτό δεν αναιρεί την ωμή,απλή πραγματικότητα και αλήθεια. Οτι η λέξη άνθρωπος είναι συντομογραφία της φράσης «άνδρας με ορθή την σκέψη».

Φ υσικά το κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για το σώμα του. Η πολιτεία όμως είναι υπεύθυνη για την υγιεινή και την καλαισθησία όλων(κι αυτών που αδιαφορούν για το σώμα ή την εμφάνιση τους). Γι αυτό υπήρχαν στην αρχαιότητα (και εντεύθεν) και τα δημόσια λουτρά,τα δημόσια θεραπευτήρια κ.α.  Σύντροφος σε κάθε άνδρα είναι οι γυναίκες. Η συνεύρεση των δυο αυτών φύλων,δημιουργεί την “ανθρωπότητα”. Το να “βιάζεις” την φυσική τάξη και δημιουργία,είναι ύβρις. Και κάθε ύβρις,δημιουργεί τερατογεννέσεις. Φυσικές,ηθικές ή κοινωνικές.

Α υτοί που την σεξουαλική τους “ιδιαιτερότητα” την αναγάγουν σε…ιδεολογικό,κοινωνικό κλπ “θέμα εξουσίας και κοινωνικής συμπεριφοράς”,προφανώς φέρονται ως ψυχικά άρρωστοι και μολυσμένοι πνευματικά. Είναι δικαίωμα του καθενός η συμπεριφορά του στο σεξ(το τι κανει “στο κρεβάτι του” κλπ). Αλλά ο έρωτας είναι ενα ομορφο συναίσθημα για την ενωση των δυο φύλων. Κι αν θέλουμε κοινωνίες με υγεία, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα αυτά(αλλά δυστυχώς και φορείς όπως οι θρησκείες,φιλοξενούν στις τάξεις τους μολυσμένα πνευματικά και σωματικά άτομα,με αποτέλεσμα την περεταίρω…σύγχιση).

Ας ελπίσουμε η Ελλάδα να μείνει μακρυά απο τέτοια…κατάπτωση αξιών και αρχών που παραπέμπουν στις πιο εκφυλισμένες εποχές της “ανθρωπότητας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ο Νιόνιος,μια συναυλία και το “ελλαδιστάν”

αι τι ΔΕΝ γράφτηκε εναντίον του Διονύση Σαββόπουλου,με