Η παρακμή και χρεωκοπία της χώρας,είναι κυρίως Παιδείας και Πολιτισμού

Η παρακμή και χρεωκοπία της χώρας,είναι κυρίως Παιδείας και Πολιτισμού

- in ΘΕΣΕΙΣ
Rate this post
Η ομάδα ανδρών στο βόλλεϋ του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος με νίκη μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Τα όσα έγιναν με την λήξη του αγώνα μόνο με το…καφριστάν μπορούν να συγκριθούν. Αληταράδες,πρεζόνια και διάφορα ανθρωποειδή που υποτίθεται οτι πήγαν στο γήπεδο να δούνε…βόλλεϋ,μετέτρεψαν το γήπεδο σε εμπόλεμη ζώνη – ζούγκλας. Σπάζανε τις καρέκλες και τις πετούσαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ επειδή έπαιξαν καλλύτερα και κέρδισαν! Δεν μπορούσαν να ανεχτούν (μέσα στο άθλιο και σάπιο μυαλό τους) οτι μια άλλη ομάδα κέρδισε μέσα στο…γήπεδο τους(παίζοντας καθαρό και καλό βόλλεϋ) ! Ασχετο εαν πριν τρείς ημέρες ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-3 μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ χωρίς να ανοίξει…ρουθούνι(και γιατί άλλωστε;).

Τα ελεεινά αυτά γεγονότα έρχονται μια ημέρα μετά τις αθλιότητες των οπαδών της ΑΕΚ στο Βόλο – και τις ακόμη μεγαλύτερες αθλιότητες των παραγόντων και…φυλλάδων τους.

Ολα τα παραπάνω ,μαζί με πολλά άλλα βέβαια, υπογραμμίζουν κάτι πολύ ανησυχητικό(και μάλλον οφθαλμοφανές για πολλούς,πλέον). Η παρακμή και η χρεωκοπία της χώρας δεν είναι απλά οικονομική. Αφορά μια σάπια και διαβρωμένη μέχρι το μεδούλι κοινωνία,κυρίως “αγράμματη και αμόρφωτη” κοινωνικο-πολιτισμικά που άγεται και φέρεται απο διάφορα κοπρόσκυλα και συμμορίες. Η παρακμή και η σαπίλα είναι πλέον το σήμα κατατεθέν μιας κοινωνίας σε…αποδρομή. Η οικονομική κατρακύλα και χρεωκοπία απλά φανερώνουν και μερικές άλλες άσχημες πλευρές ενος κράτους και μιας κοινωνίας σε αποσύνθεση και χρεωκοπία.

Το πρόβλημα μας είναι αμιγώς ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(κι ας μην…κομπάζουμε για τους “επιστήμονες” που φεύγουν – όσοι μπορούν φεύγουν για να γλυτώσουν απο τα…κοπρόσκυλα και τις συμμορίες). Γι αυτό και έχουμε άλλωστε “τέτοιους” εκπροσώπους στην πολιτική κάθε είδους(κάθε εκλογή, φέρνει ακόμη …χειρότερους στην επιφάνεια).Εαν δεν λύσουμε αυτα τα δύο που αφορούν το Πολιτισμικό μας υπόβαθρο και την πραγματική Παιδεία που οφείλουμε να έχουμε- και δυστυχώς αυτό θα μας πάρει καιρό…εαν και όταν – όλα τα άλλα…Τα οικονομικά μας θέματα μπορεί να τα λύσει άλλωστε και η μαφία. Είναι ομως “λύση” αυτό; Για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας πια…και παραμυθιαζόμαστε με αυταπάτες. Νισάφι. Και απόλυτη Ντροπή(όσοι μπορούν να νιώσουν ακόμη κάτι τέτοιο).

ΥΓ: Οι εικόνες να κρύβονται πίσω απο τις…καρέκλες και τα τραπέζια για να μην…σκοτωθούν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ απο τους…φιλάθλους του Ολυμπιακού, είναι η τυφλή…μούντζα σε μια κοινωνία απολύτως παρηκμασμένη και σάπια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ο εκφυλισμός, ως…πρόοδος!

αι η Μάλτα,λέει,επιτρέπει πλέον τον γάμο των ομοφυλόφιλων