Ο ΠΑΟΚ είναι Ομιλος Φιλάθλων με αναφορά στην Κωνσταντινούπολη

Ο ΠΑΟΚ είναι Ομιλος Φιλάθλων με αναφορά στην Κωνσταντινούπολη

- in ΘΕΣΕΙΣ
Rate this post
Ο ΠΑΟΚ υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει ανεξάρτητα απο…φιρφιρίκους,προέδρους,παίκτες ή παράγοντες. Οπως και η ΑΕΚ στον τίτλο τους φέρουν το γράμμα “Κ” που σημαίνει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Οτι είναι δηλαδή δύο ομάδες που δημιουργήθηκαν απο Ελληνες της Πόλης. Οσοι εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλονίκη έφτιαξαν τον ΠΑΟΚ(Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών) και όσοι έφτασαν μέχρι την Αθήνα,ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια,Νέα Ιωνία,Ηράκλειο,Μεταμόρφωση κλπ δημιούργησαν την ΑΕΚ(Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπολιτών). Γι αυτό ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ έχουν για έμβλημα τους τον δικέφαλο αετό – η ΑΕΚ του Βυζαντίου και του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ο ΠΑΟΚ τον “μαύρο θλιμμένο αετό” που θρηνεί για την πτώση της Πρωτεύουσας.

Χθες έπαιξαν αυτές οι δύο ομάδες στον Τελικό του Κυπέλλου(στο ποδόσφαιρο) στον Βόλο(πάλι καλά…και σωστά) και το κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 2-1,η αλήθεια είναι με το δεύτερο γκολ απο θέση οφσάϊντ του σκόρερ. Εαν διαβάσει κανείς σήμερα τις αθλητικές εφημερίδες θα…φρίξει(ως συνήθως βέβαια – οι πρωταθλητές της υπερβολής και του κιτρινισμού).

  • Εαν υπάρχει ΜΙΑ ομάδα απο τότε που υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει αδικηθει κατάφωρα(και…παράφορα) απο τα “αθηνοκεντρικά συστήματα” όπως και οι πέτρες του ποδοσφαίρου γνωρίζουν, αυτός ειναι ο ΠΑΟΚ. Προκλητικά σε σημείο ωμού και στυγνού…βιασμού. Και στο όνομα του ΠΑΟΚ “το σύστημα” βίαζε συστηματικά και καθ’ ολοκληρία όλη τη βόρεια Ελλάδα. Γνωστά πράγματα αυτά(όπως και τα εμετικά συνθήματα των γηπέδων μας απο αληταράδες πρεζόνια-φρικιά). Ετσι σήμερα μια εφημερίδα “του Ολυμπιακού” έχει πρωτοσέλιδο 44 πρωταθήματα εμείς,36 όλοι “οι άλλοι”. 44 “παράγκες” στημένες στη σειρά στο πιο αναξιόπιστο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του κόσμου.

Επειδή πλέον ο φίλαθλος και της Ελλάδας μέσω της τηλεόρασης και του internet μπορεί να παρακολουθεί σε HD όλα τα ματς των άλλων πρωταθλημάτων,μπορεί πλέον και συγκρίνει. Μπορεί να βλέπει ΠΟΙΟ προϊον είναι καλό,αξιόπιστο και του αρέσει και ποιο όχι. Γι αυτό ΟΛΑ τα γήπεδα του κόσμου είναι ΓΕΜΑΤΑ και τα δικά μας…δεν μπορούν καν να λέγονται “γήπεδα” είναι μονίμως άδεια με κάτι…σαλεμένα πρεζόνια να βγάζουν την…χολή τους – γενικώς και αορίστως,προκαλώντας μόνο αηδία και εμετό σε κάθε αληθινό φίλαθλο.

  • Αυτά τα πρεζόνια-αληταράδες βέβαια,με την πλήρη κάλυψη και ενθάρρυνση των “διοικήσεων” του ομάδων “τους” τα έκαναν και χθες “γυαλιά καρφιά” στον Βόλο. Το κράτος αφού γελοιοποιήθηκε απο πριν,ως συνήθως,τελικά παρακολούθησε το…θέαμα.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ – οχι τα πρεζόνια – άξιζε αυτό το Κύπελλο,όπως και πολλά άλλα στο παρελθόν. Ο Ιβιτς έχει φτιάξει για τα ελληνικά δεδομένα μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα εαν ένα λάθος ενος επόπτη μπορεί να οδηγεί σε τέτοιους…παροξυσμούς,έλεος. ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν συμβαίνουν αυτά.

Εαν τους ενδιαφέρει το προϊόν “ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο” κατα τη γνώμη μας:

  • ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 4- 6 ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ και ΜΟΝΟ εκεί να γίνονταιι ΟΛΟΙ οι αγώνες(εκτος απο το Ολυμπιακό Στάδιο και το Γ.Καραϊσκάκης που ήδη υπάρχουν).
  • Είσοδος ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικο εισιτήριο και κάμερες παντού. Οι ποινές για τους παραβάτες να είναι μία μονο. ΕΝΑ μηνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη φυλακη,ποινικο μητρώο που θα αποκλείει τον παραβάτη ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ συναλλαγή και επιπλέον πρόστιμο 100.000 ευρώ(εαν δεν έχει να τα πληρώσει να υποχρεώνεται σε “κοινωνική εργασία” μέχρι την εξόφληση). Η εκδίκαση ολων των περιπτώσεων να γίνεται την επόμενη ημέρα των γεγονότων.
  • Θεσμική παρακολούθηση κάθε τηλεφωνικής επικοινωνίας των διαιτητών της UEFA.

Αυτά για αρχή.

ΥΓ. Ο ΠΑΟΚ άξιζε το Κύπελλο. Ο Σαββίδης είναι μια “ιστορία” που προέκυψε το τελευταίο διάστημα και προφανώς θα είναι για ένα κάποιο “διάστημα”. Ο ΠΑΟΚ είναι μια αθλητική ιδέα και ένωση φιλάθλων που έλκουν την καταγωγή απο την Πρωτεύουσα του Βυζαντίου. Και δεν έχει καμμία σχέση “με κανέναν Σαββίδη”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ο εκφυλισμός, ως…πρόοδος!

αι η Μάλτα,λέει,επιτρέπει πλέον τον γάμο των ομοφυλόφιλων