Δεν θα συζητήσει η βουλή για την…Βενεζουέλα!

Δεν θα συζητήσει η βουλή για την…Βενεζουέλα!

- in ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Rate this post

Ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα(τρολιά…).

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κων. Δουζίνας, μιλώντας με δημοσιογράφους σήμερα στη Βουλή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εκτός των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής η συζήτηση επί εσωτερικών ζητημάτων άλλου κράτους, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη Επιτροπή δεν έχει ποτέ συνεδριάσει για τέτοιο ζήτημα.

Παράλληλα σημείωσε ότι η ΝΔ δεν έχει ως τώρα υποβάλει πέραν του σχετικού με τη Βενεζουέλα, αίτημα σύγκλησης της Επιτροπής για θέματα που αφορούν την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Σχόλιο: Απλά όπως έλεγαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήθελε η ΝΔ με την κίνηση αυτή να περιγράψει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ως “ομογάλακτη” του καθεστώτος Μαδούρο. Και επειδή συνήθως τα “κινήματα ή κόμματα της αριστερας” συζητούν ή διαδηλώνουν για κάθε…τι που γίνεται ανα τον κόσμο που έχει τον χαρακτήρα της αντίδρασης ή διαμαρτυρίας. Προφανώς ήταν μια “τρολιά” περιπαικτική, της Πειραιώς…

Ένας πολίτης δολοφονήθηκε από σφαίρα χθες το βράδυ στο Καράκας, στη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον του φασίστα (δήθεν) προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της συνοικίας Σούκρε. Ο δολοφονημένος είναι ο ένατος νεκρός στο τελευταίο κύμα διαμαρτυριών κατά της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του φασίστα Μαδούρο.

Το θάνατο του άτυχου πολίτη επιβεβαίωσαν και οι αρχές της χώρας, με τον Βισέντε Παέθ, μέλος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, να ανακοινώνει ότι ο Μέλβιν Γκαϊτάν δολοφονήθηκε από πυρά μελών της εθνοφυλακής του Μαδούρου(των φασιστικών ταγμάτων), που προσπαθούσαν να διαλύσουν μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή Πετάρε της πρωτεύουσας.

«Με μεγάλο πόνο ανακοινώνω τον θάνατο από σφαίρα του Μέλβιν Γκαϊτάν, ταπεινού εργάτη της συνοικίας Σούκρε #Petare», έγραψε στο Twitter ο Κάρλος Οκάρις, δήμαρχος που ανήκει στην αντιπολίτευση, η οποία οργανώνει τις τελευταίες εβδομάδες το κύμα των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

«Ο Μέλβιν δολοφονήθηκε στην είσοδο της συνοικίας «5 Ιουλίου» στη διάρκεια της βραδινής διαδήλωσης. Απαιτούμε να διεξαχθεί έρευνα και οι ένοχοι να τιμωρηθούν!», τόνισε ο δήμαρχος – αλλα προφανώς το είπε για να μείνουν στην…ιστορία οι δηλώσεις του, αφού το φασιστικό καθεστώς,ετοιμάζεται και για πολλές ακόμη δολοφονίες “ταπεινών ανθρώπων”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Γιατί μας…έκαψαν;

Τα «καυτά μέτωπα» των προηγούμενων ημερών ήταν σε