Κ.Παπακώστα: Αδωνη παραιτήσου….- Κ.Μητσοτάκης: Αντικαθίστασε απο τον…Φωτήλα!

Κ.Παπακώστα: Αδωνη παραιτήσου….- Κ.Μητσοτάκης: Αντικαθίστασε απο τον…Φωτήλα!

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Rate this post

Σφαγή στη ΝΔ! Εν μέσω μάλιστα της…σφαγής των αμνοεριφίων για το Πάσχα. Κι αυτό καθώς αναμένεται να ξεκινήσει στη βουλή μια προσπάθεια για διελευκανση του “διαχρονικού πάρτυ οργίων” στο χώρο της Υγείας. Για ορισμένους δεν αποτέλεσε αιφνιδιασμό η αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, από τον Ιάσωνα Φωτήλα, όπως αποφάσισε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ομως σίγουρα προκάλεσε “ερωτηματικά” για την παρεχόμενη προκαταβολικά…”κάλυψη” (;) του Α.Γεωργιάδη ενόψει των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία(που έχει συσταθεί με τις ψήφους όλων,αλλά με πρωτοβουλία της κυβέρνησης).Προφανώς θα υπήρξε ενα ενδιαφέρον παρασκήνιο,μετά απο τη σωρεία δημοσιευμάτων που αφορούν (και) τον πρώην υπουργό…

Ορισμένοι διατείνονται οτι αυτή (θα) είναι και η τελευταία προειδοποίηση προς την κ. Παπακώστα, καθώς εαν συνεχίσει να αμφισβητεί τον Α.Γεωργιάδη και τα πεπραγμένα του στο υπουργείο Υγείας, θα τεθεί εκτός κόμματος!

Η κ. Παπακώστα μέσα στις εορτές είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κείμενο με το οποίο επιτίθετο στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας μάλιστα ΑΜΕΣΑ την παραίτηση του από αντιπρόεδρος του κόμματος, μέχρι να κλείσει τις εργασίες της η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία,που θα ερευνήσει και την δική του υπουργική περίοδο.

Η ανάρτηση της βουλευτή της ΝΔ

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

Είχε προηγηθεί στις αρχές Μαρτίου, μία ακόμα τοποθέτηση της κ. Παπακώστα. Συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ειδήσεις» είχε δηλώσει – η ίδια είπε εκ των υστέρων πως η συζήτηση ήταν off the record – πως «εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», παίρνοντας αποστάσεις από τον βασικό πυλώνα της ΝΔ, που είναι το αίτημα για εκλογές.

Οι δύο αυτές τοποθετήσεις λέγεται οτι ήταν εκείνες που οδήγησαν τον κ. Μητσοτάκη στο να προχωρήσει στην αντικατάσταση της, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ενα “μήνυμα” στο εσωτερικό της ΝΔ πως δεν θα ανεχτεί μελλοντικά καμία διαφοροποίηση.

Παράλληλα, για τους πιο προσεκτικούς, η αντικατάσταση της από έναν βουλευτή, τον Ιάσωνα Φωτήλα, που μεταπήδησε πρόσφατα στη ΝΔ από άλλο κόμμα, δείχνει πως για τον πρόεδρο της ΝΔ, δεν υπάρχει κάποια κομματική επετηρίδα, αλλά το κριτήριο είναι να δουλέψει με στελέχη τα οποία τηρούν την γραμμή “του” και δεν “θολώνουν” το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει ο ίδιος ως “αξιωματική αντιπολίτευση”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Επίθεση του Π.Καμμένου στον Ν.Βούτση, με…στόχο (και) τις φήμες του ανασχηματισμού

Σκληρό "μήνυμα" του Πάνου Καμμένου "βλέποντας προς του