Εντολή για φυλάκιση στο “ζεύγος Σώρρα”!

Εντολή για φυλάκιση στο “ζεύγος Σώρρα”!

- in ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Rate this post

Τελικά,τον πάνε στην φυλακή(εαν τον…βρούνε). Αυτόν και την γυναίακ του.Υποτίθεται για μια μήνυση του κουμπάρου του για μια πώληση αυτοκινητου και κάποιου άλλου με τον οποίο είχε μια οικονομική “διαφορά” για κάτι παιδότοπους,αλλά στην ουσία – όπως όλοι αντιλαμβάνονται – η καταδίκη του,χωρίς μάλιστα ανασταλτικό αποτέλεσμα, αφορά το δίκτυο που έστησε σε όλη την Ελλάδα για τα δήθεν 600 δις που…(υποτίθεται οτι) “έχει” απο κάποια αόρατη αρχαιοελληνική διαστημική τεχνολογία που “πούλησε” στον…Ομπάμα! Τρελά πράγματα. Και έκανε ρεζίλι όλη την χώρα. Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων (το βασικότερο) καταδικάστηκε λοιπόν ο “πολύς” Αρτέμις Σώρρας καθώς και η σύζυγός του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. Η δίκη έγινε σήμερα στην Πάτρα.

  • Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους(αναζητούνται), καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Μηνυτές του ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε «άκυρα» δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας είπε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα. Και προφανώς …αυτό δικάστηκε. Οχι η πώληση ενος αυτοκινήτου ή οι ισχυρισμοί ενος πρώην συνεργάτης του για τους…παιδότοπους!

Σχόλιο : Για να δούμε εαν θα τον κάνουν κι αυτόν…ήρωα,όπως τους Ναζί Χρυσαυγίτες οι Σαμαροβενιζέλοι(απο το 0,1% τους πήγαν…τρίτο κόμμα στη βουλή).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Γιατί μας…έκαψαν;

Τα «καυτά μέτωπα» των προηγούμενων ημερών ήταν σε