Τον…χαβά του, ο Μ.Τσαβούσογλου

Τον…χαβά του, ο Μ.Τσαβούσογλου

- in ΚΟΣΜΟΣ
Rate this post

Υπο ασφυκτική πίεση απο τον Τ.Ερντογάν συνεχίζει ο Μεσούτ Τσαβούσογλου τις..πιρουέτες του εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδας! Ετσι με νεα δήλωση του στους Τούρκους(που θα ψηφίσουν για να δώσουν υπερεξουσίες στον Ερντογάν) είπε οτι «δεν αποκτήσαμε δωρεάν την Κύπρο» θαρρείς και πρόκειται για κάποια συναλλαγή του…παρασκηνίου και ως…απόκτημα δεν μπορεί να…δοθεί! Γιατί μάλιστα “πληρώσανε” γι αυτό; Τι,ποιούς και πόσα; Μένει να μας το πει…(και βέβαια θα αναφέρεται στην εισοβολή του Αττίλα Ι και ΙΙ το 1974 όταν ΝΑΤΟ,ΗΠΑ και άλλες δυνάμεις έκαναν τα στραβά μάτια,εαν δεν βοήθησαν αποφασιστικά,για να καταλάβει η Τουρκία το βόρειο τμήμα του νησιού – και εκτοτε παραμένει υπο κατοχή).

Ο Τσαβούσογλου θέλοντας να…τροοκρατήσει όσους τουρκοκύπριους δεν θέλουν άλλο την κατοχική μπότα του τουρκικού αττίλα αλλά να ζήσουν ως Κύπριοι στην πατρίδα τους και το νησί τους, είπε οτι θα είναι…κοντά τους(και ενα σύγκρυο διαπέρασε όλους τους Τουρκοκύπριους). Μίλησε και για…εναλλακτικές “φόρμουλες” – σε περίπτωση μη λύσης του κατοχικού προβλήματος της Κύπρου – υπονοώντας τι άραγε;

Οσα είπε περι “ειλικρίνειας στις συνομιλίες” μόνο ως “μαύρο χιούμορ” μπορεί να εκληφθεί (σε αντίθεση υποτίθεται με τους ανειλικρινείς ελληνοκύπριους).

Ολα αυτά ενώ το “τσιράκι του” στην Κύπρο ονόματι Ταχσίν Ερτουγρούογλου λέει “δεξιά και αριστερά” ότι ήρθε η ώρα για να συζητηθούν εναλλακτικά σχέδια για το Κυπριακό.

Σχόλιο : Με αυτούς τους ανθρώπους,τι να συζητήσει κανείς;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Προετοιμασίες,εαν χρειαστεί στρατιωτική επίθεση!

Οι ΗΠΑ εξετάζουν τις στρατιωτικές επιλογές τους σε