Απογοήτευση και απελπισία στους πολίτες – στο +16,5% η ΝΔ σύμφωνα με την Opinion Poll

Απογοήτευση και απελπισία στους πολίτες – στο +16,5% η ΝΔ σύμφωνα με την Opinion Poll

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Rate this post

Σύμφωνα με την Opinion Poll σε δημοσκόπηση που διενήργησε και δημοσιεύεται σήμερα(στον Ελ.Τύπο) η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ με 16,5 μονάδες(31% έναντι 14,5%).

Ως τρίτο κόμμα εμφανίζεται η ΧΑ(6,7%) και στη συνέχεια το ΚΚΕ(5,6%) και η “Δημοκρατική Συμπαράταξη”(ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ με 5,5%).

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση εμφανίζει το Ποτάμι στο…1%(!) που είναι κοινοβουλευτικό κόμμα καθώς και τους συγκυβερνήτες ΑΝΕΛ στο 2%(επίσης κόμμα του σημερινού κοινοβουλίου που μάλιστα ασκεί κρατική-κυβερνητική εξουσία). Ενα άλλο κόμμα της σημερινής βουλής που φαίνεται οτι δύσκολα θα υπάρχει και στην επόμενη ειναι η ΕΚ του Β.Λεβέντη(αυτή η δημοσκόπηση το εμφανίζει στο 2,5%). Απο τα εξωκοινοβουλευτικά (λεγόμενα) “αριστερά κόμματα” το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται να το παλεύει πιο κοντά στο όριο εισόδου – που είναι το 3%(ίσως μια σύμπραξη με τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους βάλουν “όλους μαζί” στη βουλή και με ένα ικανοποιητικό ποσοστό – το καθένα μόνο του το πιθανότερο είναι οτι θα μείνουν όλα, εκτός της επόμενης βουλής).

Απο τις υπόλοιπες ερωταπαντήσεις αναδύεται και πάλι η πλήρης απογοήτευση και…απελπισία των Ελλήνων πολιτών σε όσα συμβαίνουν και οτι δεν πιστεύουν το παραμικρό για…ανάπτυξη και ελπίδες,όσο η πραγματική οικονομία βουλιάζει,τα έσοδα απο τις τσέπες τους μειώνονται και οι φόροι αυξάνονται.

Περιττό να υπογραμμισθεί οτι το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκεντρώνει σε αυτή την δημοσκόπηση την καθολική…απαξία και οργή των πολιτών(μόνο δύο στους δέκα θα πούνε κάτι…θετικό).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Θύελα απο τις (πρώτες ηχογραφημένες) αποκαλύψεις του Γιάννη Βαρουφάκη

Θύελλα πολύ μεγάλων αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις