Η «Ανοιχτή Βιβλιοθήκη» του iReporter,κοντά σας…

Η «Ανοιχτή Βιβλιοθήκη» του iReporter,κοντά σας…

ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ
4.7 (93.33%) 3 votes

Μπορείτε να κάνετε κλικ και εδώ για να διαβάσετε ξεφυλλίζοντας το περιοδικό μας – απο το κινητό τηλέφωνο, το Tablet σας, φυσικά το PC ή την Τηλεόραση σας.

Η ειδική παθολόγος και γηρίατρος Ευρυδίκη Κραββαρίτη μας μιλάει γιά το βιβλίο του Ινδοαμερικανού χειρούργου Ατούλ Γκαουάντε, «Εμείς οι θνητοί. Τα όρια της ιατρικής και τι έχει πράγματι σημασία όταν το τέλος πλησιάζει» (σειρά: «Προοπτικές»). Με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία, το αφήγημα αυτό, στοχάζεται και ανοστοχάζεται πάνω στα όρια του σώματος, όταν η ανίατη ασθένεια καλπάζει και ο θάνατος δεν αργεί να επέλθει.

Ο επιμελητής της σειράς «Προοπτικές» Νίκος Κουμπιάς μάς εξηγεί, με αφορμή την μελέτη του καθηγητή Συμπεριφορικής Νευροενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης Ζακ Μπαλταζάρ, «Η βιολογία της ομοφυλοφιλίας» (σειρά: Θετικές επιστήμες/Επιστημονική εκλαΐκευση), γιατί ένα ποσοστό γύρω στο 5-10% των ανθρώπων, έχουν ομοφυλοφιλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Επίσης, από τη συνομιλία μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η παρουσίαση της σειράς, την οποία επιμελείται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

ΑΙΣΧΥΛΟΣ – ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

Rate this post